NE Sverige AB söker ekonomiassistent

Vår ekonomiassistent kommer att gå i pension och med anledning av detta söker vi nu hennes ersättare.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med den löpande bokföringen i Dynamics AX. Du arbetar med leverantörsreskontra, avstämningar gällande bland annat bankkonton och inbetalningar samt diverse förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Du har även minst 3 års yrkeserfarenhet. Som person tror vi att du är positiv och lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Omfattningen av tjänsten är deltid 60 %, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerad i koncernens lokaler på Ångbåtsbron i Malmö. Tillträde 18 april eller enligt överenskommelse.

Ytterligare information lämnas av HR-ansvarig Margareth Derle, 070-665 47 04.

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-19 till jobb@ne.se. Intervjuer sker löpande. Ange ”Ekonomiassistent” i ämnesraden.

Om NE

NE Sverige AB (dotterbolag till NE Nationalencyklopedin AB) erbjuder tjänster inom kunskap och utbildning till skolor, företag, myndigheter och privatpersoner som alltmer driver sin kompetens- och kunskapsutveckling via digitala medier. NE Sverige AB utvecklar även digitala läromedel för grund- och gymnasieskolor. Vill du läsa mer, gå in på www.ne.se