Nya Ord.se

Tre goda anledningar att välja Ord.se som språktjänst 2017

I år vill vi ge dig som företagskund hos NE ett erbjudande som inte är en paketlösning utan precis det vi tror att du önskar: ett fritt val bland Norstedts randiga ordböcker.

Norstedts ordböcker är de mest omfattande ordböckerna på marknaden, med alla generella ord och fraser och en stor mängd specifika termer.

I oktober 2015 förvärvade vi Norstedts ordböcker men ränderna går aldrig ur. Precis som NE står de randiga ordböckerna för tillförlitlighet och hög kvalitet. Snart gör vi en nylansering av Ord.se för både företagskunder och privatkunder.

På nya Ord.se har vi tagit det rika utbudet ur Norstedts ordböcker och skapat en tillförlitlig tjänst som stimulerar ditt språk i yrkeslivet.

Snart kommer vi att erbjuda följande:

Pris

1. En eller flera ordböcker och tillgång via nya Ord.se

Du kan ditt företags behov av språktjänst och ordböcker bäst. Därför vill vi möjliggöra för dig att fritt välja vilken eller vilka ordböcker ni prenumererar på, till ett förmånligt pris.

2. Nya Ord.se som lokal klient

Många har hört av sig till oss med önskemål om våra ordböcker som programvara för Mac och PC. Vintern 2017 gör vi detta till verklighet. Med nya Ord.se som klient på din dator kan du söka direkt i de ordböcker du har tillgång till medan du arbetar med en text utan att behöva växla till hemsidan. Appen kommer att finnas tillgänglig som program för Mac och PC.

3. Stöd för egna termer och ordlistor

Även detta har vi fått många önskemål om från befintliga och nyfikna företagskunder. I tjänsten kommer vi erbjuda stöd för att alla sökningar först sker i de egna termerna och ordlistorna.

Köp och beställningar

Redan nu kan du ta del av prisbilden för nya Ord.se och få ett erbjudande utifrån ditt företags behov. Kontakta oss!