Digitala läromedel i alla ämnen

I dag avgörs elevernas tillgång till läromedel av vilken kommun de bor i, vilken skola de går i och vilka ämnen de läser. Med årets nyheter blir NE ensamma i Sverige om att erbjuda digitala läromedel i alla ämnen för grundskolan.

Årets nyheter

Läromedel i musik

Musik 7–9

Som ett av de första digitala läromedlen i sitt slag gör Musik 7–9 ett försök att demokratisera musikämnet genom mer fokus på örat och uttryck än på motoriska färdigheter.
Läs mer om Musik 7–9

Läromedel i slöjd

Slöjd 7–9

Baserat på ett tematiskt förhållningssätt till slöjdämnet och med hållbarhet som röd tråd är detta ett läromedel för alla element i slöjden.

Läs mer om Slöjd 7–9

SVA 4-9

Ett fristående läromedel för ett ämne som över etthundratusen elever läser, men där skillnaderna i förutsättningar varierar stort. Här gör rätt läromedel stor skillnad.

Läs mer om SVA 4-6
Läs mer om SVA 7, 8, 9

Läromedel i tyska

Tyska 6-9

NE:s nya läromedel i tyska bygger på progression och ger eleverna möjlighet att utveckla kunskaper i, och om, det nya språket med fokus på olika förmågor.

Läs mer om Tyska 6–9

Delta i ett webbinarium

Vill du veta mer om NE:s läromedel, hur du kommer igång och vad de kan göra för din undervisning? Anmäl dig till något av höstens alla webbinarier och få reda på mer.