Jobba på NE

Vill du vara med och utveckla den bästa tjänsten för lärande på en global marknad? NE har en stolt historia och en lika spännande framtid. Kom och häng med på vår resa!

     

Om NE Nationalencyklopedin

 

Vi tror att du har hört talas om NE Nationalencyklopedin, ett av Sveriges mest välkända och ansedda varumärken.

Men du kanske inte visste att vi brinner för att utveckla den bästa tjänsten för lärande på en global marknad. Vår produkt skalas kontinuerligt upp och förutom Sverige finns vi i dag i Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi är målinriktade supernördar som är fullt övertygade om att vi kan göra underverk. Vår mission är att väcka nyfikenhet och sprida upptäckarglädje.

Vi går till jobbet med målet att förändra en hel bransch, och vi gör det med pålitligt innehåll och teknik som är inspirerande, användarvänlig och skapar resultat för våra användare.

 

Arbetsplats och kultur

Vår kultur är pragmatisk och prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi arbetar iterativt med många små och snabba steg för att nå vår vision. Här jobbar människor med mycket energi och höga krav på kvalitet och trovärdighet. Det balanserar vi med upptäckarlust och modet att våga ta risker för att fortsätta ligga i topp och skapa en briljant produkt. Vi tror på styrkan hos våra anställda och vi strävar alla efter att utveckla NE. Och oss själva.

Våra värderingar

Pålitlighet

Vi har lika höga krav på vår mjukvara som på vårt innehåll. Vi följer vetenskapliga principer och använder pålitliga källor för att verifiera information. Vi kan lita på varandra, och våra kunder kan lita på oss.

Mod

För att vara konkurrenskraftiga behöver vi ibland ge oss ut i okänd terräng. Vi ifrågasätter, utvärderar risker och tar modiga beslut. Snabbhet är viktigt för oss – vi skjuter inte saker på framtiden. Vi tänker stort och utmanar invanda mönster.

Lediga tjänster