Kundansvarig säljare till Göteborg

Fastnat med arbetsuppgifter som inte känns så meningsfulla? Vill du ha frihet under ansvar och en självständig vardag för att trivas och utvecklas ? Är du dessutom en briljant säljare och en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna?

Bra! Kom då till oss på NE Nationalencyklopedin! Här är du med och utvecklar Sveriges mest kompletta läromedel som inspirerar och väcker upptäckarlusten hos barn och ungdomar i skolan. Dessutom bidrar du till att göra vardagen enklare för Sveriges kanske viktigaste yrkesgrupp – våra lärare!

Om jobbet

NE söker nu en kundansvarig säljare i Göteborg, med ansvar för befintliga kunder och nykundsbearbetning av grund- och gymnasieskolor samt kommuner i västra Sverige. Du kommer ansvara för hela säljcykeln, från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och tecknande av avtal. Eftersom dina kunder kan vara allt från en enskild skola till en hel kommun varierar komplexiteten i dina säljuppdrag från snabbare affärer till större upphandlingar. Du läser kontinuerligt av och analyserar vem som fattar besluten och kan väga in kvalitet och kundvärde i leveranserna. En viktig del är också att underhålla och vårda våra nyckelkunder i regionen.

Du har stor frihet och arbetar självständigt i ditt vardagliga arbete. Som stöd har du ett härligt och engagerat säljteam spritt över landet, en coachande säljchef samt övriga supportfunktioner som alla verkar tillsammans mot gemensamma mål.

Om dig

NE passar dig som trivs med frihet, har en omättad hunger och som drivs av att utvecklas i takt med bolaget. I teamet tror vi att socialt engagemang leder till framgång och därför bryr vi oss mycket om varandra, trots att vi ibland har många mil till närmaste kollega.

För att bli en stjärna i rollen som kundansvarig säljare behöver du ha den stora kärleken för uppsökande nykundsförsäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lärare eller en liknande roll inom skolvärlden och du är trygg i att driva hela säljcykeln på egen hand med en fantastisk förmåga att skapa och bygga relationer.

Din höga energi och positiva framtoning i kombination med ditt sinne för relationer kommer hjälpa dig att driva affärerna i hamn. Du sätter upp höga mål för dig själv, arbetar hårt för att nå dem och du har en stark tro på din egen förmåga. Som uttalad tävlingsmänniska trivs du bäst när du får jaga siffror och affärer. Du är förtroendeingivande inom skol- och kommunvärlden och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är förstås värdefullt om du har ett upparbetat kontaktnät i regionen och förstår vikten av nätverkande. B-körkort är ett krav.

Om NE

Vi tror att du har hört talas om NE Nationalencyklopedin, ett av Sveriges mest välkända och ansedda varumärken.

Men du kanske inte visste att vi brinner för att utveckla den bästa tjänsten för lärande på en global marknad eftersom vår produkt kontinuerligt skalas upp. Förutom Sverige finns vi i dag i Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi är målinriktade supernördar som är fullt övertygade om att vi kan göra underverk. Vår mission är nämligen att väcka nyfikenhet och sprida upptäckarglädje.

Vi går till jobbet med målet att förändra en hel bransch, och vi gör det med pålitligt innehåll och teknik som är inspirerande, användarvänligt och som skapar resultat för våra användare.

Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi arbetar iterativt med många små och snabba steg för att nå vår vision. Här jobbar människor med mycket energi som har höga krav på kvalitet och trovärdighet. Det balanserar vi med upptäckarlust genom att våga ta risker för att fortsätta ligga i topp och skapa en briljant produkt. Vi tror på styrkan hos våra anställda som alla strävar efter att utveckla NE. Och oss själva.

Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig

  • Att vara en del i ett härligt och hjälpsamt team som längtar efter dig.
  • Att få bidra till att sätta Sverige på världskartan när det gäller digital utbildning.
  • Frihet under ansvar och självständigt arbete med bästa tänkbara verktyg.
  • En trygg anställning med kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag.
  • Grundlön och provisionssystem.

På NE ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt! Vi gillar olika och strävar efter en jämn fördelning på vår arbetsplats.

NE Nationalencyklopedin har en stolt historia och en lika spännande framtid. Kom och häng med på vår resa!

Om rekryteringsprocessen

Vi är spända på att se din ansökan så snabbt som möjligt. Rekryteringsprocessen hanteras av Bravura och urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Läs mer och ansök