Mötesbokare/Customer Success till NE

Vill du kombinera försäljning med utbildning på ett av Sveriges mest välkända och ansedda varumärken? Är du en uthållig och driven person som brinner för kunskap och utveckling? Vi växer och söker en mötesbokare/utbildare till vårt Stockholmskontor!

Om jobbet

I denna roll kommer du att ha två olika ansvarsområden; mötesbokning och utbildning. Primärt fungerar du som ett säljstöd nationellt genom att arbeta med mötesbokning. Du ansvarar självständigt för att kontakta befintliga och potentiella kunder för att boka möten åt NEs säljare. Du prospekterar med hjälp av företagets säljsystem och kontaktar kunder via mail och telefon.

Utöver detta arbetar du med utbildning av NEs produkter i Stockholmsområdet. Du får en internutbildning för att sedan kunna utbilda NEs kunder och användare genom att besöka kunderna som till största del är skolor. Utbildningarna sker oftast i anslutning till terminsstarterna vilket innebär att ditt arbete under vissa perioder uteslutande innebär utbildning. I denna del av arbetet ingår också att följa upp hur det går för kunden och i vissa fall göra återbesök för att hjälpa dem med användandet.

Om dig

NE tror på din potential att utvecklas. Därför är personliga egenskaper och inställning viktigast för att vara framgångsrik i denna roll. Om du är en uthållig, självgående och driven person tror vi att du kan vara rätt person. Har du detta i kombination med ett intresse för kunskap och utbildning samt ett ansvarsfullt agerande har du goda förutsättningar att lyckas. Vidare tror vi att du trivs i en föränderlig och entreprenöriell miljö som uppmanar till nytänkande!

• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
• Meriterande: erfarenhet från utbildningsväsendet

Om NE

Vi tror att du har hört talas om NE Nationalencyklopedin, ett av Sveriges mest välkända och ansedda varumärken.

Men du kanske inte visste att vi brinner för att utveckla den bästa tjänsten för lärande på en global marknad. Vår produkt skalas kontinuerligt upp och förutom Sverige finns vi i dag i Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi är målinriktade supernördar som är fullt övertygade om att vi kan göra underverk. Vår mission är att väcka nyfikenhet och sprida upptäckarglädje.

Vi går till jobbet med målet att förändra en hel bransch, och vi gör det med pålitligt innehåll och teknik som är inspirerande, användarvänlig och skapar resultat för våra användare.

Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi arbetar iterativt, med många små och snabba steg för att nå vår vision. Här jobbar människor med mycket energi och höga krav på kvalitet och trovärdighet. Det balanserar vi med upptäckarlust och modet att våga ta risker för att fortsätta ligga i topp och skapa en briljant produkt. Vi tror på styrkan hos våra anställda och vi strävar alla efter att utveckla NE. Och oss själva.

På NE ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt! Vi gillar olika och strävar efter en jämn fördelning på vår arbetsplats.

NE Nationalencyklopedin har en stolt historia och en lika spännande framtid. Kom och häng med på vår resa!
Om rekryteringsprocessen

Bravura hjälper oss att hantera den här rekryteringsprocessen men du kommer anställas direkt hos på NE.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stureplan, Stockholm
Lön: Fast lön + bonus

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!