Säljare

NE söker nu ännu en säljare till AO Privat & Företag med fokus på försäljning av våra ordbokstjänster mot företag.

Du tar ansvar, håller högt tempo, överträffar kundens förväntningar och har en ständig strävan efter ett bättre resultat. Om detta beskriver dig som person och du har skapat resultaten som visar det är du kanske den vi letar efter.

Som säljare hos oss kommer du att ansvara för att driva och utveckla försäljningsarbetet av våra tjänster inom B2B. NE är i ett expansivt skede och vi utökar vår satsning på attraktiva, digitala språk- och utbildningstjänster riktad mot företag. Du kommer att vara en del av en miljö som kännetecknas av högt tempo, entreprenörskap och ambitiösa kolleger. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna kan inkludera allt från uppsökande försäljning, kundbesök, utveckling av nya säljkanaler och samarbeten till analys och rapportering till ledningen.

I din roll som säljare bidrar du till att skapa passion och intresse för våra produkter. Du förstår att NE strävar efter att ge sina användare en god kundupplevelse och hittar sätt att öka kundlojaliteten.

Vi tror att du har följande med dig när du kommer till oss:

  • Erfarenhet av försäljning, inklusive uppsökande telefonförsäljning, mot både nya och befintliga kunder
  • Erfarenhet av försäljning av digitala tjänster mot företag
  • Tidigare erfarenhet av försäljning mot myndigheter är meriterande

Utöver detta letar vi efter en person som är:

  • Resultatinriktad, engagerad och motiveras av att lyckas
  • Lättlärd, strukturerad och pedagogisk
  • Lyhörd med förmåga att förstå kundens behov
  • Analytisk med förmåga att se affärsmöjligheter
  • En problemlösare; “can think on your feet”
  • En lagspelare

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor nära Västra hamnen i Malmö. Regelbundet resande ingår. (Körkort och bil är ett krav.) Lönen är huvudsakligen provisionsbaserad. Arbetstiderna styrs av arbetsbehoven.

Ansökan

Ansökan och CV skickas till jobb@ne.se och bör vara oss tillhanda senast 25 september 2017. Ange ”säljare” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Frågor om tjänsten

Frågor om tjänsten kan ställas till Lise Källman på 070-275 91 56 eller lise.kallman@ne.se.

Omfattning

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Om NE

Nationalencyklopedin (NE) är ett av Sveriges mest ansedda kunskapsföretag. Vi utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som möter dagens och morgondagens kunskapsbehov med höga krav på tillförlitlighet, tillgänglighet och användarupplevelse. NE växer med lönsamhet. Företaget har 35 anställda och omsätter 92 Mkr.