Så funkar Soundtrap och NE:s läromedel Musik 7–9

Vad?
Vill ni göra musikundervisningen på din skola mer digital? Är du nyfiken på vilka verktyg och program som finns tillgängliga? Då är det här webbinariet för dig!

Här får du en övergripande presentation av Soundtrap och NE:s läromedel Musik 7–9 samt de pedagogiska möjligheterna med respektive produkt.

Att använda Soundtrap och Musik 7–9 från NE tillsammans ger en pedagogisk, flexibel och kostnadseffektiv helhetslösning för musikundervisningen. Just nu finns dessutom fina erbjudanden för dig som antingen är nyfiken på att testa kostnadsfritt eller vill köpa in verktygen till din skola.

Om Soundtrap: Soundtrap for Education ger elever och lärare möjligheten att utforska kreativ ljudinspelning inom alla ämnen, för alla åldrar och färdighetsnivåer.

Om Musik 7–9: Det första läromedlet i sitt slag som ger eleverna verktyg att utveckla musikalisk kreativitet. Tanken med läromedlet är att dekonstruera musiken, demokratisera musicerandet och ge alla elever lika förutsättningar att utveckla sina kunskaper i ämnet.

För vem?
Webbinariet vänder sig till dig som är IKT-pedagog, IT-administratör eller på annat sätt ansvarar för ny teknik och digitala verktyg på din skola.

Var?
Var som helst. Du behöver bara en dator och internet.
Länk till webbinariet skickas till dig i ett separat mejl några dagar innan samt 60 minuter innan webbinariet börjar.

Tidsåtgång?
Webbinariet börjar klockan 15:30 och pågår i 45 minuter.