Skräddarsy din skolas provperiod av läromedel

Prova Sveriges bredaste utbud av kompletta digitala läromedel från grundskolan till gymnasiet under en längre period, helt utan kostnad. Ni bestämmer själva när ni vill starta.

Ta chansen att prova Sveriges bredaste utbud av kompletta digitala läromedel för grundskolan till gymnasiet under en längre period, helt utan kostnad.

 

Få tillgång till moderna och flexibla läromedel, fyllda av pedagogiska möjligheter, lätta att anpassa för din undervisning och varje elevs unika behov. Alltid uppdaterade och alltid efter kursplanen.

Erbjudandet är unikt för dig som som deltog i SETTinar den 3 november. Fylla i dina kontaktuppgifter för att ta del av erbjudandet så kontaktar vi dig för att skräddarsy din skolas provperiod.

Ni bestämmer själva när ni vill starta och tillsammans bestämmer vi hur länge ni behöver prova läromedlet för att kunna göra en adekvat utvärdering av hur väl NE:s läromedel möter dina och din skolas behov.

En personlig kontakt från NE är med er hela vägen. Tillsammans utbildar vi lärarna på skolan online. Givetvis kommer vi till er skola om ni hellre önskar det.Läromedel från NE innehåller alltid

Översättning och uppläsning

Få en text uppläst eller översatt till över 60 olika språk.

 

Kopplingar till kunskapstjänsterna

Integrering med uppslagsverk, ordböcker och filmer i Play som förklarar, breddar och fördjupar innehållet.

Lässtöd

Den som har behov av stöd för sin läsning kan enkelt justera textstorlek, färg, typsnitt eller använda läslinjal.

Lärarstöd

Som lärare har du alltid tillgång till instruktioner och stöd för din undervisning, direkt i läromedlen.

Extramaterial

Enkel tillgång till extramaterial, uppgifter och laborationer. För alla som vill veta mer.

 

Interaktiva quiz

Låt eleverna testa sina nya kunskaper i finurliga quiz.