NE Nationalencyklopedin AB

Digitala läromedel

I takt med skolväsendets digitalisering blir klassiska skolverktyg digitala och mer lättillgängliga för skolans elever, läromedlen är inget undantag. Digitala läromedel har många fördelar både för lärare och elev. Läs vidare om fördelarna nedan.

Materialet utvecklas och uppdateras kontinuerligt och nya läromedel tillkommer löpande.

Prova gratisLogga in

Våra digitala läromedel

Innehållsrika och interaktiva läromedel

Ett digitalt läromedel är inte bättre än sitt innehåll. Med flera års erfarenheter som leverantör av digitala tjänster för skolor erbjuder NE läromedel med ett rikt text, bild- och filmmaterial som producerats under flera års tid. I läromedlen finns också mängder av interaktiva quiz, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter för att kunskapen ska bestå.

Spara tid

Digitala läromedel ger dig en överblick över hur din klass presterar. I tjänsten finns bland annat självrättande test där du som lärare med ett par klick kan se var förebyggande insatser behövs eller fördjupningar bör uppmuntras. På det sättet slipper du sitta och rätta allt själv och får tid över att fokusera på undervinsningen.

Kopplingar till kunskapstjänsterna

Med sömlös integrering med kunskapstjänster som uppslagsverket och ordböckerna kan du och dina elever bland annat:

  • Fördjupa er enkelt genom länkar i texterna till uppslagsverket.
  • Översätta svåra ord och förklara begrepp snabbt genom att markera orden och slå upp innebörden i ordböckerna på ett par klick.
  • Komplettera det skrivna materialet med Plays stora filmbank
NE:s kunskapstjänster för skolor

Funktionellt på alla plattformar

Ett enkelt gränssnitt gör att du och dina elever lätt navigerar på plattformen. Tjänsten är plattformsoberoende, vilket innebär att undervisningen fungerar lika bra på bärbara datorer som på läsplattor.

Prova digitala läromedel gratis

Du kan prova och utvärdera de digitala läromedlen gratis i 14 dagar. Under provperioden har du tillgång till samtliga läromedel.

Prova gratis

Vill du ha mer information?

Om du vill beställa digitala läromedel eller är mer nyfiken är du varmt välkommen att kontakta oss.

kontakt