Så får du tillgång till fria läromedel från NE

NE erbjuder alla skolor fri tillgång till digitala läromedel under våren.
Så här får du tillgång.

Så får din skola tillgång

Fyll i formuläret nedan för gratis tillgång till både kunskapstjänster (som uppslagsverket och NE Play m.fl.) och läromedel för valfri årskurs för resten av vårterminen. När vi har kopplat upp din skola får ni omedelbar tillgång till allt material och kan börja arbeta direkt.

Loggar du in med Microsoft eller Google kan du även dela materialet med dina elever i Google Classroom eller Microsoft Teams.

 

Så får du full tillgång, elevanpassar läromedlet och följer upp resultat

För att du och dina kollegor ska få full tillgång till läromedlens samtliga funktioner, såsom att skapa kurser, följa elevers resultat, se lärarhandledningar etc., behöver vi alla era e-postadresser.

Steg 1
För en smidigare hantering ber vi dig att samla alla kollegors e-postadresser som ska arbeta med NE i sin undervisning. Kontrollera med din skola om ni redan har tillgång till våra läromedel innan du fyller i formuläret.

Steg 2
Använda formuläret och bifoga e-postadresser till de lärare som ska få full tillgång till läromedlens alla funktioner. På så sätt får ni alla full tillgång samtidigt och kan till exempel börja dela materialet med varandra.

 


Extrainsatta introduktionswebbinarier

Vi arrangerar introduktionswebbinarier där du får en tydlig genomgång av upplägg, funktionalitet, finesser och pedagogiska möjligheter för lärare och elever.