Minnesträning – vägen mot ny kunskap och ökad måluppfyllelse

Kanske minns du honom från TV-programmet ”Talang”, eller inte? Oavsett vilket har du nu chansen att tillsammans med Martin Nilsson, minnesmästare och lärare, utforska hur ditt minne fungerar. Du får bekanta dig med metoder och se hur kapaciteten för inlärning går att förändra. Givetvis får du tips på hur du kan arbeta med minnesträning tillsammans med dina elever.

Du får:

  • upptäcka fler och nya vägar till kunskap
  • utforska relationen mellan fakta och förståelse
  • exempel på hur minnesträning kan stärka elevers kunskapsinhämtning
  • introduktion till minnestekniker
  • nycklar för att du och dina elever ska minnas bättre.

Martin delar även med sig av sin personliga resa och hur den har förändrat hans yrkesroll som lärare, hans undervisning och syn på potential och utveckling.

Länk till webbinariet skickas separat till din mejl några dagar innan, samt 60 minuter innan vi startar webbinariet.

Mer om Martin Nilsson
Är gymnasielärare på Katedralskolan i Lund där han även håller kurser i minnesteknik för eleverna. Utöver det är han svensk mästare i minne (2019 och 2021) samt världsrekordinnehavare av Pi Matrix. 2021 var han finalist i underhållningsprogrammet ”Talang” på TV4. Han är även författare till boken "Det andra minnet".

Webbinariet följs under vårterminen av ett fördjupande webbinarium av praktisk karaktär för att du ska kunna arbeta med minnestekniker i klassrummet. Anmäler du dig till detta webbinariet kommer du att bli informerad när fördjupningswebbinariet närmar sig.