Nya Ord.se

Tre goda anledningar att välja Ord.se som språktjänst 2017

I år vill vi ge dig som företagskund hos NE ett erbjudande som inte är en paketlösning utan precis det vi tror att du önskar: ett fritt val bland våra randiga, digitala ordböcker.

De randiga ordböckerna gavs tidigare ut av Norstedts. NE tog över utgivningen 2015 men ränderna går aldrig ur. Aktuella, innehållsrika och tillförlitliga – bästa ordboksvalet för alla som sysslar med språk.

Redan nu är det möjligt att teckna prenumerationer för 19 kronor per ordbok och månad på Ord.se för privatpersoner. Inom kort blir det möjligt att teckna årsprenumeration som företagskund.

Snart kommer vi att erbjuda följande:

1. En eller flera ordböcker och tillgång via nya Ord.se

Du kan ditt företags behov av språktjänst och ordböcker bäst. Därför vill vi möjliggöra för dig att fritt välja vilken eller vilka ordböcker ni prenumererar på, till ett förmånligt pris på årsbasis.

2. Nya Ord.se som desktopklient

Många har hört av sig till oss med önskemål om våra ordböcker som programvara för Mac och PC. Våren 2017 gör vi detta till verklighet. Med nya Ord.se som klient på din dator kan du söka direkt i de ordböcker du har tillgång till medan du arbetar med en text utan att behöva växla till hemsidan. Klienten kommer att finnas tillgänglig som program för Mac och PC.

3. Stöd för egna termer och ordlistor

Även detta har vi fått många önskemål om från befintliga och nyfikna företagskunder. I tjänsten kommer vi erbjuda stöd för att alla sökningar först sker i de egna termerna och ordlistorna.

Köp och beställningar

Redan nu kan du ta del av prisbilden för nya Ord.se och få ett erbjudande utifrån ditt företags behov.