Litteraturanvisning
M.L. Arnott (utgivare), Gastronomy: The Anthropology of Food and Food Habits (1975);
K.C. Chang (utgivare), Food in Chinese Culture (1977);
A. Davidson, The Oxford Companion to Food (1999);
A. Fenton & E. Kisbán (utgivare), Food in Change (1986);
A. Fenton & T.M. Owen, Food in Perspective (1981);
L. Hannestad, Mad og drikke i det antikke Rom (1979);
G. Oberlé, Les Fastes de Bacchus et de Comus (1989);
Alfa Olsson, Om allmogens kosthåll (1958);
M. Toussaint-Samat, Histoire naturelle & morale de la nourriture (1987);
B.K. Wheaton, Savoring the Past (1983);
H. Wiswe, Kulturgeschichte der Kochkunst (1970).
Vill du få tillgång till hela artikeln?
Källangivelse
Nationalencyklopedin,
Litteraturanvisning.
http://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/lång/kokkonst/litteraturanvisning