Heltäckande pedagogiska verktyg för skolor

Bättre förutsättningar för elevens lärande.

Våra tjänster för skolor

Kunskapstjänster

Låt nyfikenheten ta täten! Lär dig något nytt med hjälp av Sveriges nationella uppslagsverk, utforska världens länder eller religioner, se en film i NE Play, fördjupa dig i ett temapaket eller slå upp ett ord i någon av våra många ordböcker. Allt samlat på ett ställe.

Digitala läromedel

Med vår läromedelsplattform får du ett av de största utbuden av läroämnen på marknaden. Alltid aktuellt innehåll, enkelt att dela och fullt med funktioner som hjälper fler att lära sig mer.

Enkelt för läraren

Du kommer snabbt igång, och dina elever likaså. Det tar bara några minuter att bjuda in dem – okomplicerat och effektivt. Resan kan börja.

Enkelt för eleven

Snabb tillgång till samtliga funktioner via dator, telefon eller surfplatta. Konstant tillgänglighet, överallt.

Enkelt för skolan

Inga krångliga villkor och alltid GDPR-säkert. Enkel, smidig och effektiv administration. Som det ska vara.

Aktuellt

Anmäl dig till ett webbinarium

Är du nyfiken på NE:s tjänster och vad de kan göra för din undervisning? Anmäl dig till något av våra webbinarier och få reda på mer.

"Världen blir mindre utan digitala läromedel"

Vill du framtidssäkra ditt klassrum och ge dina elever förutsättningar att bli goda, globala och digitala medborgare måste du använda digitala verktyg. Det menar IKT-pedagogen Jonatan Tensetti.

Lektionstips inför nobel

Nobels arv är givetvis mycket större än kunglig middag och fest. Runt det hela finns massvis med lektionstips och övningar för olika ämnen.

Klimat och hållbarhet

Ska du arbeta med klimat- och hållbarhetsfrågor i höst? De här lektions- och aktivitetstipsen förenklar förhoppningsvis din planering.

Några av våra nöjda användare

 

Tryckta ordböcker

NE är Sveriges ledande utgivare av ordböcker med ett stort utbud av enspråkiga och tvåspråkiga ordböcker. NE:s tryckta ordböcker är ett utmärkt verktyg för elever på alla nivåer, i språk- och svenskundervisningen.

Dessutom har NE ett stort sortiment av bildordböcker som är suveräna kunskapskällor och inspirerande att bläddra i. De avbildar världen runtom oss och visar på ett ögonblick vad saker och ting heter på svenska och andra språk.

Tryckta ordböcker från NE >