Heltäckande pedagogiska tjänster och läromedel

Bättre förutsättningar för lärande.

Våra tjänster för skolor

Upptäck NE 360 – nytt koncept för skolhuvudmän

Vi tror på varje elevs rätt till en likvärdig undervisning och ett individanpassat lärande. Läs mer om hur NE 360 möjliggör just det.

Kunskapstjänster

Kunskapstjänsterna utgör basen i NE:s utbud och består av flera faktabaserade produkter skapade för kunskapsinhämtning. Här ingår bland annat:

  • Ordböcker
  • Uppslagsverket Nationalencyklopedin
  • Utbildningsfilmer

Läromedel

Marknadens bredaste sortiment med digitala läromedel i alla ämnen för grundskolan och ett flertal för gymnasiet.

  • Alltid uppdaterade och aktuella
  • Fulla med stödfunktioner så att fler kan lära sig mer
  • Flexibla och anpassningsbara
  • Alltid efter läroplanen (lgr 22)

Aktuellt

Anmäl dig till ett webbinarium

Är du nyfiken på NE:s tjänster och vad de kan göra för din undervisning? Anmäl dig till något av våra webbinarier och få reda på mer.

"Världen blir mindre utan digitala läromedel"

Vill du framtidssäkra ditt klassrum och ge dina elever förutsättningar att bli goda, globala och digitala medborgare måste du använda digitala verktyg. Det menar IKT-pedagogen Jonatan Tensetti.

Martin Bieber

IKT-Strategi som gett resultat

På Stenkulaskolan i Malmö har andelen elever som blivit godkända i kärnämnena samt ytterligare fem ämnen ökat med drygt 25 procent. Mycket tack vare en tydlig och långsiktig IKT-strategi.

Klimat och hållbarhet

Ska du arbeta med klimat- och hållbarhetsfrågor under terminen? De här lektions- och aktivitetstipsen förenklar förhoppningsvis din planering.

Några av våra nöjda användare

 

Tryckta ordböcker

NE är Sveriges ledande utgivare av ordböcker med ett stort utbud av enspråkiga och tvåspråkiga ordböcker. NE:s tryckta ordböcker är ett utmärkt verktyg för elever på alla nivåer, i språk- och svenskundervisningen.

Dessutom har NE ett stort sortiment av bildordböcker som är suveräna kunskapskällor och inspirerande att bläddra i. De avbildar världen runtom oss och visar på ett ögonblick vad saker och ting heter på svenska och andra språk.

Tryckta ordböcker från NE >