Inspireras tillsammans med oss!

Är du nyfiken på hur digitala läromedel kan förbättra din undervisning? Oavsett om du i dag använder digitala läromedel eller vill lära dig mer finns det något för dig. Anmäl dig till ett webbinarium och få reda på mer.
Vi ses!

Maj

13/5 Introduktionswebbinarium om våra läromedel

Är du nyfiken på vilka möjligheter du får med läromedel från NE? Boka in dig på ett webbinarium så får reda på allt du behöver.
Anmäl dig här.

19/5 NE x Microsoft

Upptäck fördelarna när du använder Microsoft Teams och NE tillsammans. Webbinariet vänder sig både till dig som redan har tillgång till Microsoft teams och NE och dig som är nyfiken på tjänsterna och hur de kan användas i skolan.
Anmäl dig här.

27/5 Webbinarium: Mer än ett uppslagsverk

För dig som är nyfiken på kunskapstjänster från NE. Följ med på en rundvandring i NE:s alla kunskapstjänster. Boka in dig på ett webbinarium så får reda på allt du behöver veta.
Anmäl dig här.

Juni

Augusti

September

16-18/9 SETT, Stockholm

SETT är mötes- och inspirationsplatsen för dig som lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor. Givetvis är vi från NE där. Läs mer om SETT här. Vi ses!

Oktober

November

Hittar du inget datum som passar dig? Vi kommer gärna ut till din skola och visar hur NE:s digitala läromedel och kunskapstjänster kan tillföra mervärde till din skola och er undervisning.