Inspireras tillsammans med oss!

Är du nyfiken på hur digitala läromedel kan förbättra din undervisning? Oavsett om du i dag använder digitala läromedel eller vill lära dig mer finns det något för dig. Låt dig inspireras på våra event, besök oss på en mässa eller delta på ett webbinarium.
Vi ses!

Januari

16-17/1 Matematikbiennalen, Växjö

Matematikbiennalen är en mötesplats för lärare, skolledare, forskare, lärarutbildare, förskolelärare, rektorer och andra matematikintresserade. Givetvis är vi från NE där. Mer information om Matematikbiennalen hittar du här. Vi ses!

Februari

Mars

3/3 AV Läromedia Inspirationsdagar, Kristianstad

Kom och prata digitala läromedel med oss på Inspirationsdagen i Kristianstad.

 

10/3 Inspirationskväll, Göteborg

Mer info kommer.

 

11/3 Inspirationskväll, Stockholm

Mer info kommer.

 

12/3 Inspirationskväll, Malmö

Mer info kommer.

 

17-18/3 Nordiska Skolledarkongressen, Göteborg

Nordiska Skolledarkongressen erbjuder kompetensutveckling, inspiration, nätverks- och affärsmöjligheter. Välkommen till vår monter där vi kan diskutera hur våra tjänster kan möta dina behov. Läs mer om Nordiska Skolledarkongressen här.

April

21-23/4 SETT, Stockholm

SETT är mötes- och inspirationsplatsen för dig som lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor. Givetvis är vi från NE där. Läs mer om SETT här. Vi ses!

 

28-29/4 GR Läromedelsmässa, Göteborg

Vi ses väl på GR Läromdelsmässan? Mässan för dig som jobbar inom skolan i Göteborgsregionen. Kom och prata pedagogiska verktyg med oss. Läs mer om GR Läromdelsmässan här. Vi ses!

Maj

Juni

Hittar du inget datum som passar dig? Vi kommer gärna ut till din skola och visar hur NE:s digitala läromedel och kunskapstjänster kan tillföra mervärde till din skola och er undervisning.