fbpx

Pressmeddelande

Nyheter i fyra gymnasieämnen

NE lanserar nyheter i fyra gymnasieämnen under våren och erbjuder i och med det ett komplett utbud av gymnasiegemensamma läromedel.

Idrott och hälsa 1 och 2, Matematik 3, 4 och 5, Svenska 1 och 2 samt Engelska 5 är de läromedel som nu lanseras och som innebär att ett redan brett sortiment blir både större och bättre.

– Vi fortsätter vår resa mot att vara en komplett läromedelsleverantör och det känns bra att nu kunna erbjuda gymnasieskolorna läromedel i de gemensamma ämnena. Med tanke på att vi redan har läromedel i samtliga ämnen för grundskolan var det ett naturligt steg att bredda katalogen för gymnasiet, säger Per Söderberg, innehållschef på NE.

De lärare som kommer att använda läromedlen i sin undervisning kan förvänta sig samma högkvalitativa och aktuella innehåll som tidigare och med samma stödfunktioner och möjligheter till individanpassning.

Premiärvisas på SETT

De nya läromedlen kommer att premiärvisas på SETT-dagarna 26–28 april. Men nyfikna som inte har möjlighet att gå på mässan kommer att kunna registrera sig på NE.se för att få tillfälle att förhandstitta på nyheterna, som beräknas vara helt färdiga lagom till skolstarten höstterminen -22.

 


Om NE

NE har varit ett stöd i skolan i 30 år. I dag är NE ett ledande digitalt kunskapsföretag som arbetar för alla elevers rätt till likvärdig undervisning och individanpassat lärande. En miljon lärare och elever över hela Sverige använder NE:s läromedel och kunskapstjänster för att både lära ut och ta till sig kunskap på det sätt som passar just dem.

Fredrik Bengtsson

VD och presskontakt

073-788 17 79

Jakob Nord

Marknadskommunikatör och presskontakt

070-886 42 49