fbpx

Kunskapstjänst

Temapaket

I temapaket samlar vi fakta och övningar kring ett visst ämne. Perfekt för dig som vill tematisera din undervisning eller arbeta ämnesövergripande. Till varje temapaket finns även en lärarhandledning.

temapaket

Flera möjligheter

Inspiration och information

I temapaket har vi samlat resurser kring olika teman från F–GY. Du hittar undervisningsmaterial inom ämnen som andra världskriget, kristendom, dinosaurier, genetik, EU och retorik.

  • Fördjupningar och faktaspäckade uppslagsartiklar
  • Engagerande filmer
  • Inspirerande illustrationer och animationer
  • Färdiga övningar och aktiviteter

Tidseffektivt

Färdiga paket

Till varje temapaket finns övningar, aktiviteter, faktafrågor och fördjupningar. Det är bara att välja det som passar. Du kan fokusera på vilka av temapaketets resurser du vill använda i stället för att lägga tid på att själv leta upp eller skapa eget material. Temapaketen är tillgängliga för eleverna både hemma och i skolan.

För dig som lärare hittar du även lärarhandledning med information om syfte och centralt innehåll.

Kvalitetssäkrat

Hög kvalitet

Temapaketen är skapade av NE:s redaktion tillsammans med yrkesverksamma lärare. Duktiga pedagoger och kunniga ämnesredaktörer och experter står bakom innehållet. Det borgar för kvalitet.

Kom igång direkt

Att komma igång med NE är enkelt. Vill du veta mer om hur du optimerar ditt användande kan du alltid ställa en fråga till vår support eller delta i någon av de utbildningar vi erbjuder.